over1.gif over2.gif home1.gif

STAP - Stichting Topsport Arnhem Promotie

STAP - Stichting Topsport Arnhem Promotie - is een gezamenlijk initiatief van Hotel en Congrescentrum Papendal, de Kamer van Koophandel Arnhem en PR& Corporate Communicatie.

STAP heeft als doel om Arnhem als topsportstad op de kaart te zetten door nationaal en internationaal aansprekende sportevenementen naar de regio te halen. Deze evenementen moeten aansluiten op de unieke elementen die kenmerkend zijn voor de regio Arnhem, zoals natuur, ruimte, technologie, energie en milieu en cultuur.

STAP sluit aan bij de ambitie van de gemeente om de regio Arnhem nadrukkelijker te profileren en te promoten.

Faciliteiten

De regio Arnhem biedt alle faciliteiten om topsportevenementen mogelijk te maken. Nationaal Sport Centrum Papendal heeft een topsportklimaat bij uitstek met allerlei sport- en medische voorzieningen binnen handbereik en overnachtings-, vergader- en congresmogelijkheden in Hotel en Congrescentrum Papendal.

Evenementen

De evenementen die STAP naar Arnhem wil halen hebben nationale of internationale allure en zullen gericht zijn op een groot publiek. Ook zal het bedrijfsleven nadrukkelijk betrokken worden bij deze evenementen.