over2.gif home1.gif over1.gif

STAP Links

STAP werkt samen met diverse organisaties. Op deze pagina vindt u links naar de samenwerkende partners en andere interessante organisaties.

www.rbtkan.nl
Het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN) is dé (toeristische) marktorganisatie voor de regio Arnhem Nijmegen. Het RBT KAN verzorgt de marketing en promotie in binnen- en buitenland voor de domeinen recreatie, (zakelijke) toerisme en cultuur(historie). Daarnaast verzorgt het RBT KAN de receptieve functie in de regio (VVV).

www.oka.nl
Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) is een ondernemersvereniging die de belangen behartigt van (circa) 430 ondernemers en ondernemingen in Arnhem en omstreken. In die rol voert zij de dialoof met ed overheid en de politiek en neemt zij deel aan diverse overlegorganen die bijdragen aan het economisch klimaat in de stad. Daarnaast organiseert OKA netwerkbijeenkomsten voor haar leden met doelstelling om de lokale economie te stimuleren en kennis uit te wisselen.

www.gelderland-sport.nl
De Gelderse Sport Federatie is dé coach in Gelderland voor overheden, sportverenigingen, scholen, bedrijven en andere organisaties.

www.papendal.nl
Hotel en Congrescentrum Papendal is als zelfstandige dochter van NOC*NSF een gezonde, duurzame en unieke onderneming, waarbij gastvrijheid tot in perfectie wordt nagestreeft. Zij richten zich op zowel de sporter als op de zakelijke en toeristische gast.

www.arnhem.nl
Gemeente Arnhem

www.burgerszoo.eu
Het Arnhemse dierenpark Burgers' Zoo.

www.gelderland.nl
Provincie Gelderland

www.bmxholland.com
BMX Holland is de organisator van de UCI BMX Supercross Papendal Arnhem 2011, 2012 en 2013. In 2014 zal BMX Holland de Wereld Kampioenschappen BMX in Rotterdam organiseren.